9520 ye Mesaj Gitmiyor Sorunu Çözümü

9520’ye Mesaj Gitmiyor Sorunu, Türk Telekom kullanıcılarının yaşadığı en büyük sıkıntılardan biridir ve sorununun çözümü oldukça basittir. 9520, Türk Telekom’a bağlı bir SMS servisidir. Türk Telekom mobil uygulama ya da online girişe giriş yapabilmeniz için şifreye ihtiyacınız olacak. Bu şifreyi elde etmek içinde 9520’ye SMS göndermelisiniz.

9520’ye SMS göndermek isteyen Türk Telekom kullanıcıları da zaman zaman 9520 ye mesaj gitmiyor sorunu ile karşı karşıya kalabiliyor. 9520’ye SMS gönderilemediği için TT aboneleri de online işlemlere giriş yapamıyor. Bu yüzden bu sorunun bir an evvel ortadan kaldırılması gerekiyor.

9520 ye Mesaj Gitmiyor Sorununun Çözümü

9520 ye mesaj gitmiyor sorununun çözümü kolay bir işlemdir. Bu hata ile karşı karşıya kalan kullanıcılar yaşamış olduğu ortak problem şebeke ayarlarıdır. Kimi zaman bulunduğunuz lokasyon sebebiyle şebekeler çekmiyor olabilir. Bu yüzden ilk olarak kontrol etmeniz gereken kısım buradır. 9520 SMS sorunu çözümüne yönelik aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

  • Cep telefonunuzdan “Ayarlar” sekmesine girin.
  • Burada yer alan “Uygulamalar” sekmesini açın.
  • Çıkan uygulamalar listesinden “Hepsi” seçeneğini seçin ve “Mesajlaşma” uygulamasını açın.
  • Premium SMS Gönder” seçeneğini seçin.
  • Bu kısımda “Daima izin ver” seçeneğini seçin.

Tüm bu adımları takip ederek 9520 SMS sorununu ortadan kaldırmış olursunuz. Öte yandan aşağıdaki uygulamaları da kontrol etmeniz yararınıza olacaktır.

  • Yeni hatlarda ilk etapta 9520’ye SMS atamazsınız.
  • Hattınızın şebekesini kontrol edin. Cihazınız çekmiyorsa bulunduğunuz konumu değiştirin.
  • Cihazınızın hafızasını kontrol edin. Hafızası dolan olan cihazlarda SMS gönderme ve SMS alma da problemler yaşayabilirsiniz.
YouTube video

9520 ye Mesaj Gitmiyor Samsung

9520 ye mesaj gitmiyor sorunu Samsung cihazlarda da ortaya çıkıyor. Yukarıda bahsettiğimiz çözümleri uygulamanız, bu sorundan kurtulmanız için yeterli olacaktır.

9520 ye Mesaj Gitmiyor Iphone

Tüm cihazlarda 9520 SMS problemini ortadan kaldırmak için uygulanması gereken yöntemler temel olarak aynıdır. Cihazınızdan ayarlar kategorisine girdikten sonra uygulamalardan mesajlaşmayı seçmeniz ve gerekli izinleri vermeniz yeterlidir.

Validasyon hatası nedir sorusunun cevabı için içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapın